< Hack-software.nl | Maak Gratis zelf je eigen MS DOS hack of virus

MSDos Virus

Msn Display Troy

Op deze pagina ga ik je leren hoe je zelf je allereerste hack maakt met MS-DOS, een programmeertaal voor Windows. Wat gaan we maken? We gaan een icoontje maken. Wanneer je dit icoontje naar iemand doorstuurt en erop wordt geklikt, zal de computer van deze persoon afsluiten. Alvorens de computer afsluit, tonen we nog een gepersonaliseerde boodschap. Ook willen we dat de computer er een 15-tal seconden over doet om af te sluiten. Volg de volgende stappen om de virus te maken.

1. Klik met de rechtermuisknop op een lege locatie in de snelkiezer en ga naar nieuw, snelkoppeling.
Er opent nu een nieuw venster, waar men je vraagt om de locatie van de snelkoppeling.
2. Typ het volgende in; shutdown -s -t 15 -c "Je hebt geklikt op een virus van hack-software.nl. Jouw pc zal over 15 seconden crashen".
Wat wil de code precies zeggen? 'Shutdown -s', betekent dat de pc zal afsluiten. '-t 15', betekent dat hij dit zal doen binnen 15 seconden, en -c "boodschap", betekent dat hij de volgende boodschap zal tonen aan diegene die op het icoontje klikt.
3. Klik op volgende, daarna op voltooien, en klaar is kees. Stuur nu dit bestand door naar een vriend met een smoes erbij dat het een ander programma is. Iets wat je vriend zeker gaat openen. Zie hoe je vriend ineens offline gaat.