Disclaimer en voorwaarden

1. Het downloaden van software betekent automatisch dat je deze disclaimer hebt gelezen en goedgekeurd en hiermee akkoord bent gegaan.
2. Hack-software.nl is niet aansprakelijk voor enige schade aangebracht aan je computer, noch voor schade, in welke vorm dan ook, aangebracht aan derde partijen.
3. De software die wij aanbieden is freeware. Je betaalt voor de bijgeleverde handleiding, de door ons geleverde diensten of onze virusvrije mirrors.
4. Wij zijn niet aansprakelijk voor de software, daar deze freeware is.
5. De hacks mogen uitsluitend voor educatieve doeleinden worden gebruikt of om je eigen account te testen en niet misbruikt worden om schade aan te richten bij andere personen.
6. De software wordt niet dagelijks nagekeken of deze werken. Dus het kan voorkomen dat je een hack download die niet meer werkt.
7. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de software.
8. Links met aanbiedingen van andere websites vallen onder de voorwaarden van die website. Hack-software.nl kan derhalve nimmer aansprakelijk worden gesteld.
9. Hack-software.nl behoudt zich het recht voor om de website te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen.
10. Hack-software.nl doet op geen enkele reden een terugbetaling.
11. Deze disclaimer is onder voorbehoud van mogelijke typ- en grammaticale fouten.

Hack-software.nl besteed uiterste zorg aan de samenstelling en de inhoud van de website. Toch kan Hack-software.nl niet garanderen dat de inhoud en de software up-to-date is en aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van de inhoud dan wel directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen enkel geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van Hack-software.nl.

© 2010 - 2018 Hack-software.nl.